Vacature Financiële Administratie

Jonge hond gezocht!

Op de financiële administratie van Rotoflowers is geen dag hetzelfde. De werkzaamheden zijn divers waardoor de werkdag steeds afwisselend is. Daarom zoeken we een jonge hond die zijn of haar hand niet omdraait voor een gevarieerde job en snel kan schakelen van de ene naar de andere klus.

Leergierig en zelfstandig

Heb je al werkervaring? Prima! Maar als je net een administratieve of
financiële opleiding hebt afgerond ben je ook welkom. Je hebt ambitie te
groeien in je functie. Daar is bij Rotoflowers namelijk alle ruimte voor. Je bent leergierig en durft je mond open te doen als iets beter of efficiënter kan. Graag zelfs. Fijn als je al ervaring hebt met Exact Online en Excel. Samen met ons enthousiaste team haal je er elke dag uit wat erin zit.

Talent

Rotoflowers is een toonaangevend bedrijf in de bloemensector. Jaarrond
leveren wij een breed assortiment zomerbloemen. Bij ons wordt hard werkenbeloond. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Wij zijn een groeiend bedrijf. Er is dus ruimte voor nieuw talent.

Kom in actie

Overtuig ons met cv en motivatiebrief waarom jij die jonge hond bent die we zoeken. Mailen kan naar miranda@rotoflowers.nl. Eerst nog meer informatie nodig? Bel dan met Miranda op 0297 – 76 80 10. We zijn heel benieuwd!

Dianthus Turbo van Rotoflowers

Download onze vernieuwde app!

Onze mobiele webshop is gratis te downloaden op uw iPhone of Android smartphone. Duizenden bloemen nu altijd binnen handbereik, zoek op uw smartphone door onze actuele voorraad!

Onze laatste aanbiedingen direct op uw smartphone!

Rotoflowers App