Over ons

Rotoflowers BV bestaat sinds 1992 en is zich vanaf 2013 gaan specialiseren in het importeren en verkopen van zomerbloemen.

Via een netwerk van vaste kwekers uit Zimbabwe, Kenia, Ethiopië en wat kleinere Afrikaanse bloemenlanden krijgen wij dagelijks ons assortiment zomerbloemen binnen. Verder heeft Rotoflowers vaste kwekers in Turkije en Spanje die het assortiment nog breder maken.

Ons assortiment bestaat uit onder andere Bupleurum, Asters, Ammi majus, Hypericum, Limonium, Agapanthus, Gyps, Solidago, Alstroemeria, Panicum en Anjers.

Door onze vaste kwekers zijn we in staat om onze bloemen over langere periodes te leveren met een constante kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat we uitstekend in staat zijn lange termijn afspraken met onze klanten te maken en in te vullen.

Rotoflowers is betrokken bij het hele proces; van de selectie het aanplanten, het oogsten, tot en met het leveren aan de klant. De bloemen bij aankomst in onze eigen producteruimte uitgepakt, gecontroleerd en op het juiste fust gezet.

Belangrijk hierbij is een langdurige en duurzame samenwerking met onze kwekers, klanten en relaties. Met elkaar, voor elkaar is ons motto.

Om u van dienst te kunnen zijn heeft Rotoflowers een vast team van betrokken en ervaren verkopers. Deze werken nauw samen met de orderpickers en onze kwaliteitsmanager, om de mooiste producten en kwaliteit te leveren. Daarnaast kunt u 24.7 terecht op onze vernieuwde webshop.

Verder blijven we werken aan de verbetering van onze webshop voor uw bestelgemak.
De laatste ontwikkelingen en nieuwtjes kan u volgen via onze Facebook en Instagram.

Download onze vernieuwde app!

Onze mobiele webshop is gratis te downloaden op uw iPhone of Android smartphone. Duizenden bloemen nu altijd binnen handbereik, zoek op uw smartphone door onze actuele voorraad!

Onze laatste aanbiedingen direct op uw smartphone!

Rotoflowers App