Via onze webshop

In de webshop vindt u het volledige aanbod aan zomerbloemen. Roto Flowers werkt met realtime reserveren. Uw aankoop wordt direct bevestigd en is dus gegarandeerd.

Webshop login aanvragen

Via de mobiele app

Roto Flowers beschikt over een mobiele app waarmee u snel en gemakkelijk uw bestelling plaatst. De app is gratis beschikbaar voor zowel Apple als Android. Altijd zicht op de actuele voorraad en laatste aanbiedingen.

Download voor iPhone of Android

Telefonisch bestellen

U kunt uw bestelling natuurlijk ook te allen tijde telefonisch doorgeven. Een persoonlijk contactpersoon neemt u de rest van het bestelproces uit handen. Het enige dat u hoeft te doen is bellen en Roto Flowers regelt de rest.

Bel ons op 029 77 68 010

Via de mail

Plaats eenvoudig en snel uw bestelling via e-mail. Uw order wordt direct verwerkt. Tijdens veilingtijden krijgt u tevens extra snel antwoord op uw bestelling. Bij Roto Flowers ontvangt u snel en effectief uw EKT’s per e-mail.

Mail ons op info@rotoflowers.nl

Met de hand en op maat!

Bij Roto Flowers staat de wens van de klant centraal. Het is dan ook een bewuste keuze om het gehele proces, van kweek tot levering, in eigen handen te hebben. Het leveren van maatwerk geen enkel probleem.

  • Oogst en levering binnen 48 uur en dus altijd vers
  • Grote of kleine aantallen
  • Flexibel en snel

Grote of kleine aantallen, alles is mogelijk. Roto Flowers neemt u graag de zorg uit handen en bovendien: afspraak is afspraak.